Vi gør it enkelt

Hvad er virus

Hvad er virus

Undertegnede er bevidst om, at denne artikel er meget teknisk anlagt, ikke desto mindre tænker jeg det kan give den almindelige computerbrugere en indsigt i hvilken størrelse Adware, Malware og Virus er og ikke mindst om man er inficeret af Adware, eller Malware eller noget helt tredje.

Teknisk support4

Generelt har vi gode resultater med at rense en inficeret computer hvis det drejer sig om Adware og Malware, men hvis din computer har været inficeret med mere ondsindet former for virus, anbefaler NewTech IT altid en gendannelse til fabriksindstilling eller reinstallation af Windows. Det er der 2 grunde til denne ene er som du kan læse mere om i denne guide at virus kan gemme sig i software som man ellers har tillid til. Der er derfor kun en udvej og det er at slette alt hvad der er på harddisken og geninstallerer Windows, software (programmer) og data. (Billeder, Dokumenter og andet). Den anden grund er at det ville kræve mange mandetimer, altså blive for dyrt i længden at prøve at fjerne en virus og du vil aldrig kunne være 100% sikker på at du har fået fjernet alt. Det kan du hvis du reinstallerer eller geninstallerer Windows.

Den bedste måde du kan beskytte dig imod Adware, Malware og virus er ved at have et Image af din harddisk, hvis den ikke er inficeret og at du foretager backup af dine data, hver gang, du bruger din computer.

NewTech IT kan naturligvis hjælpe dig med begge dele, men de fleste kan finde ud af at tage backup selv.

Image af din harddisk kan vi udføre til en fornuftig pris. Så hvis du gerne vil være forsikret imod Adware, Malware og Virus, så tøv ikke med at ringe og husk ingen Antivirus programmer beskytter dig 100% heller ikke betalte Antivirus programmer.

Du ønskes god læselyst!

Med venlig hilsen

Kim Kulebjerg

NewTech IT

Tlf. 22 99 90 97

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Artiklerne indeholder emner vedrørende virus, adware, malware & ransomware mm.

 

Trojansk hest  

Hvad er malware

Klik på ikonet for at læse vores artikel vedrørende virus.

Ikon Hvad er malware
AdwareMalwareVirus1  

Hvad er virus

Klik på PDF ikonet for at dowlode vores artikel vedrørende virus.

Ikon Hvad er virus
Ransomware800x500  

Alt du behøver at vide om Ransomware

Klik på PDF ikonet for at dowlode vores artikel vedrørende ransomware.

 Ikon PDF Ransomware

 

Videoen fortæller at det ikke kun er virksomheder der bliver ramt af virus/malware:

Ansvarsfraskrivelse for indholdet paa hjemmesiden